Konferens på en gaffel kortConference at en gaffel kort

Konferens på en gaffel kort

Hos oss är det trevligt att konferera! Vår styrka är vår begränsning: Att vi är en liten anläggning. Småskaligheten gör att dialogen är kort, du möts av personlighet och flexibilitet och hos oss är ingenting omöjligt. På en gaffel kort skapas det en geniun stämning där deltagarna känner sig avslappnade - som hemma - och där gemenskapen bland deltagarna blir stor.

Vår konferenssal ligger i Tullhuset ca 100 meters skön promenad längs hamnen. Salen är ljus och luftig med utsikt över hamn och hav och passar till 6-20 personer.

I källaren finns det ett större grupprum. All teknisk utrustning finns att tillgå. Lunch och middag serveras på en gaffel kort.

Ni väljer själva om ni vill ta en liten bensträckare när det är dags för fika eller om ni vill att vi ska komma över med det till er på Tullhuset.

Vi har genom samarbetspartners möjlighet att skapa aktviteter som passar just er. Längre ner på sidan kan ni se några förslag på aktiviteter, hittar ni inte vad ni söker här så fixar vi det.
För oss är det endast fantasin som sätter begränsningen.

Konferens på en gaffel kort

You will enjoy your conference at our place! Our strength is at the same time our limitation: our hotel being small and personal. There is a very short distance between guest and staff, you will be met with personalized flexibility. With us nothing is impossible! At en gaffel kort there is a genuine relaxing atmosphere that will make your conference members feel at home.

Our main conference venue is in Tullhuset, a building about 100 metres from the main building, along the picturesque harbour. The room is spacious and light with a harbour view and it holds 6-20 people.

At the lower level there is a large room that can be used for groups. We have all the technical supplies for your conference. Lunch and dinner are served at en gaffel kort.

When it’s time for coffee and tea, it’s up to you if you want to come to en gaffel kort for it or if you prefer if we set it up at your conference room at Tullhuset.

We have been able to create activities for you by cooperating with other companies. Further down the page you can find some suggestions to activities for your conference, but if you can’t find anything that suits you, let us know and we will arrange what you are looking for.
It is only our imagination that limits us.

Vi är medlemmar i Skånska Möten och därmed utvalda att representera kvalitativa och professionella mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne.
Skånska Möten är ett fristående nätverk av ett femtiotal mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Välkommen att besöka www.skanskamoten.se för mer information och bokning.
We are members of "Skåne Meetings" (Skånska möten) and thus selected to represent qualitative and professional meeting and conference facilities in Skåne.
Skåne Meetings is an independent network of around fifty venues in Skåne, with both lodging options and without. Please visit www.skanskamoten.se for more information and bookings.

Konferenspaket och priser exklusive momsConference offers and prices excluding VAT

Konferenslokal

Konferenspaket med logiConference with loging

Lokal, förmiddagskaffe, tvårätters lunch, eftermiddagskaffe, trerättersmeny och frukost.

1730kr per person i enkelrum

Taken i Simrishamn

DagskonferensDay conference

Förmiddagskaffe, tvårätters lunch, eftermiddagskaffe.

Från 360kr per person.

Lokalhyra 1000kr

Tullhuset

Hyr en gaffel kortRent en gaffel kort

Önskar ni vara totalt ostörda och 100% privata under er konferens finns möjligheten att hyra anläggningen.

Ni är då själva på hotellet och restaurangen och programmet anpassas efter er. Ett ypperligt sätt för företag som önskar lugn och ro för att konferera.

Tag kontakt för prisuppgift

AktiviteterActivities

Det finns gott om aktiviter att välja på, hav, land eller stad. Många av priserna är beroende av hur många personer ni är och var ni vill utgå ifrån. Priserna gäller grupper och är exklusive moms.

MOUNTAINBIKE

Vi tar oss fram längs vägar och i skogsterräng i vacker miljö. Mountainbike och hjälm till alla deltagare. Turen ger skön motion samtidigt som vi upplever naturen på bästa sätt.

Pris: 650kr

MATLAGNING

Vill ni laga kvällens middag själva? Under ledning av vår skickliga kock blir ni guidade i gastronimins värld. Skapar teamkänsla samtidigt som ni får nyttiga tips av ett proffs!

Pris från 850kr

HAVSKAJAKPADDLING

Adventura har stor erfarenhet av sporten och kan därför ta med er på trygga men samtidigt både spännande och utmanande turer i en eller tvåmanskajaker. Efter en kort introduktion ger vi oss av ut på vattnet. Allt leds av erfarna kajakguider.

Pris: 660kr

FISKE

Tillsammans med en yrkesfiskare med stor kunskap om valt område ger vi oss ut till havs och fiskar. Vilken fisk som fiskas beror på var vi befinner oss, men vi känner till många fina områden för bland annat lax. Minimituren är 5h.

Pris: 1500kr

BÅTBYGGE

Gruppen delas in i lag och tilldelas en hög med byggmaterial som är lika för varje lag. Möjlighet finns för lagen att tillförskaffa sig mer material innan byggandet startar. Uppgiften består sedan i att varje lag ska bygga en flytande farkost. Tiden man har på sig för att bygga anpassas till önskad tidsåtgång för aktiviteten som helhet. Avslutas med ett fartfyllt (?) race där flytdugligheten sätts på prov!

Pris: 450kr

RIB-BÅT

RIB står för Rigid Inflatable Boat, en mycket snabb motorbåt med plats för vanligtvis 12 passagerare. Båten är utrustad med 2 x 250 hkr motor vilket gör att den når upp till hastigheter av 45 – 50 knop. Alla tilldelas handskar, överlevnadsdräkt och skinnhuva som skydd mot fartvindarna. Övrig klädsel som behövs är ett par oömma skor som ni tar med er själva. Aktiviteten passar perfekt som ett kort break i konferensen såväl som ett kul transport.

Pris: Beräknas beroende på plats och gruppens storlek.

KLÄTTRING/FIRNING

Följ med oss och prova på bergsklättring! Vi ger er en in­troduktion i klättring och/eller rappellering med instruk­tör. All utrustning ingår.

Pris från750kr

LERDUVESKYTTE

Vi tar er med på ett par timmars avbräck till en av Sveriges bästa banor eller kommer ut till er där ni är. Nybörjare får grundkunskaper och mer vana skyttar får en utmaning.

Pris från 400 kronor

RIDNING

På starka islandshästar får ni uppleva naturen och dessa hästars unika gångarter tölt och passgång. Hästarna väljs ut efter era kunskaper och passar alla oavsett erfarenhetsnivå.

Pris från 600kr

YOGA

Yogan utgör ett effektivt verktyg för att skapa balans mel­lan kropp och själ vilket ger ett skönt avbrott i konferensen. Yogan utövas i lokal eller varför inte ett pass på stranden?

Pris från 550kr

JEEPKÖRNING

Kör en riktig Jeep, klassikern när det gäller offroadkörning. I ett unikt samarbete med Jeep Sverige har Adventura möj­ligheten att erbjuda en kul aktivitet där ni får uppleva bi­larnas imponerande terrängegenskaper och fyrhjulskraft.

Pris från 1 000kr

TEAMÖVNINGAR

Våra erfarna teambuildinginstruktörer håller i övningarna. Vi erbjuder annorlunda och utvecklande övningar där både logiken och fysiken prövas, allt under trevliga former. Inspirerar till roliga diskussioner under lång tid efteråt.

Pris från 650kr

ÖVNINGAR INOMHUS

Har ni endast lite tid över för aktiviteten? Vi har då en uppsjö av övningar som lämpar sig väl för utföras inom­hus. Knep & knåp, tankeövningar och kluriga uppgifter.

Pris från 350kr

CAMP ADVENTURA

Bo i vår mobila camp som vi sätter upp på natursköna platser runt om i landet. Vår Guide Michelinmeriterade kock ser till att maten håller högsta klass och med varma Haglöfssovsäckar sover ni bekvämt. Kombinera med live­musik, aktiviteter och kanske en eldshow vid lägerelden?

Pris per offert

MULTISPORT

Genomför en prövande multisportbana med moment som cykling, paddling, orientering och klättring. Vi sätter ihop en skräddarsydd tävling på en nivå enligt era önskemål. Instruktörer med specialkompetens inom området.

Pris: 1200kr

CITY CHALLENGE

Uppdraget är att genom ett ledtrådssystem ta sig fram till olika platser i stadens kärna och genomföra utmaningar som finns längs med vägen. Välj mellan City Challenge mini (ca 2h) & maxi (ca 4h). Utvecklar lagandan!

Pris från 995kr

GRAFFITI

Under ledning av en duktig grafittikonstnär ska grup­pen indelad i lag låta kreativiteten flöda. Ett inspirerande tema guidar och sen är det bara fantasin som sätter grän­ser. Konstverken bedöms och betygssätts.

Pris: 500kr

FOTOJAKT

Grupperna utrustas med digitalkameror, och ska sen söka upp ett antal stationer och sevärdheter i staden och före­viga detta med kamerans hjälp. Hittas inte bestämt objekt ska fantasin användas och kreativiteten prövas...

Pris: 500kr

CITYBIKING

Guidning i stan på cykel. Vi visar er nya sätt att ta er runt i staden. Kombineras med roliga aktiviteter och uppdrag längs med vägen.

Pris: 590kr

ÅRETS FÖRETAGSKOCK

Matlagning med inspiration av staden. Kanske intar vi en av stadens pizzerior för att lära oss den den ädla konsten att i baka pizza. Eller kanske hänga på sushitrenden? Vi utser slutligen vinnaren av årets företagskock!

Pris från 850kr

SEGLING

Segla en Beneteau 461! Som namnet antyder rör det sig om en stor segelbåt på 46 fot och med hjälp av skickliga skeppare navigerar vi oss ut på öppet hav. Tillsammans ska ni navigera, sätta segel, styra och allt annat som hör segling till.

Pris: 1250kr