Lunchmeny 23 – 27 april kl. 11:30 – 14:00

Måndag – onsdag

Örtbakat kycklingbröst med ratatouille, ramslöksaioli och friterad potatis

Ångad vitling med hackat ägg, saltgurka och rödlök och brynt smör

Torsdag & Fredag

Kummelfilé med bakad spetskål, pepparrot och dillveloute

Kalops med picklade betor och rostade morötter

Veckans vegetariska

Fänkål och lökpaj med sallad på grillad zucchini, oliver, picklad rödlök och baba ganousch

Denna vecka firar en gaffel kort femårsjubileum!

Titta in på menysidan för att se vår femrättersmeny bestående av fem favoriter från åren som gått och som du kan äta kvällstid onsdag till lördag denna vecka.


Se vår kvällsmeny

Besöker du oss ofta för lunch? Spara ner ett bokmärke i din mobil till denna sidan så har du alltid veckans luncher lätt tillgängliga!


Pris för lunchrätt: 100kr inkl. sallad, bröd, smör, saft eller vatten, samt kaffe och kaka